KVKK Bilgilendirme

Asu Sanem Kaya (“Satıcı“) olarak, siz https://shop.isikbeden.com/ (“Site“) ziyaretçilerimize ait kişisel verilerin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ikincil düzenlemelerine (“KVK Mevzuatı“) uygun olarak işlenmesi ve korunması için azami gayret gösteriyoruz.

İşbu İnternet Sitesi KVK Aydınlatma Metni (“Aydınlatma Metni“), Satıcı olarak veri sorumlusu sıfatıyla KVK mevzuatından kaynaklanan aydınlatma yükümlülüğümüzün yerine getirilmesi amacıyla hazırlanmıştır.

Satıcı tarafından Site adresini ziyaret etmenizle birlikte başta trafik verileriniz olmak üzere aşağıda belirtilen kişisel verileriniz beraberinde açıklanan amaçlarla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü bir şekilde elektronik ve fiziki ortamlarda yazılı olarak, otomatik ve otomatik olmayan yöntemlerle KVK mevzuatına uygun olarak Satıcı tarafından işlenmektedir.

Hangi Kişisel Verileriniz Alınmaktadır?

TCKN, ad, soyad, doğum tarihi, e-posta adresi, telefon numarası, adres bilgileriniz Site’ye üyelik sırasında ve doğrulama amaçlı olarak alınmaktadır. Böylelikle üye sözleşmesi her iki taraf için kabul edilmiş olmaktadır. Kişisel verilerinizi sadece Satıcı tarafından Site için kullanılmakta olup, hiçbir paylaşım yapılmamaktadır.

Kişisel Verilerinizin Güvenliği 

Satıcı kişisel veri güvenliği ve mahremiyetinin korunması konusunda oldukça yüksek bir farkındalığa sahiptir. Site, işbu Aydınlatma Metni’nde belirtilen siz ziyaretçilerimize ait kişisel verileri başta KVK mevzuatı olmak üzere Satıcı KVK Prosedürü ile Kişisel Veri Saklama ve İmha Politikası’na uygun şekilde güvenliğini sağlayarak işlemektedir.

Kişisel verilerinize yetkisiz erişimin engellenmesi, korunması ve güvenliğini sağlamak amacıyla Satıcı KVK mevzuatı uyarınca gerekli tüm teknik ve idari tedbirleri alır.

Satıcı’nin sunucularına yapılan saldırılar sonucunda kişisel verilerinizin zarar görmesi ve/veya üçüncü kişiler tarafından ele geçirilmesi/ifşası durumunda, Satıcı sizleri ve Kişisel Verileri Koruma Kurulu’nu olaydan haberdar olduktan sonra 72 saat içerisinde bilgilendirir.

İşbu Aydınlatma Metni, değişen süreçlerimiz dolayısıyla KVK mevzuatına uyum sağlamak amacıyla güncellenebilecektir. Yapılacak güncellemeler  Site’de sizlere duyurulacaktır.